Gratulerar, du är nu med!

Du är framgångsrikt registrerad till Louise Hays gratis 21 dagars-kurs!

 

Vi startade tillsammans den 13 januari 2023. Kom ihåg att varje video visas i 24 timmar så se till att se dem samma dag som de kommer. 
Du kommer att få all den information du behöver för att njuta av denna resa via e-post.

Louise Hays gratis 21-dagarskurs har redan startat. Välkommen!

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

KÄNNER DU REDAN TILL VÅRA SOCIALA MEDIER-KANALER?​

Följ oss nu för att komma i kontakt med likasinnade och alltid vara uppdaterad
Instagram

Vanliga frågor

När och var äger denna kurs rum?

Vår gratis 21-dagarskurs ”Omfamna dig själv!” med Louise Hay äger rum online, i ditt eget hem eller var du än är. När du registrerar dig kommer du att få all information du behöver skickad till din e-postadress. Den 13/1 2023 och 21 dagar framåt kommer du sedan att få njuta av Louises visdom i form av korta videos som vi skickar ut varje dag. 

Hur länge kan jag titta på materialet?

Varje dag får du en ny länk till ett par korta videor. Materialet kan ses när som helst under den dagen. 

Är denna 21-dagars kurs med Louise Hay verkligen helt gratis?

Ja, kursen är helt gratis. Och du förbinder dig inte till någonting. 

Är alla videor på svenska?

Alla videor är  på originalspråket engelska med svenska undertexter. Meditationerna finns även i en version med svensk röst. 

Hur kan jag dela den här upplevelsen med mina vänner?

Du kan helt enkelt skicka dina vänner och släktingar en länk till de videor som du gillade eller till inloggningssidan. Så fort de har registrerat sig så får de tillgång till materialet. 

Om du vill följa oss på sociala medier så kan du dessutom klicka på en av länkarna till facebook eller instagram längst ner på denna sida.

Jag har en stor räckvidd (e-postlista, sociala mediekonton, tidskrift, osv.) och kan tänka mig att marknadsföra händelsen professionellt. Hur kan jag bidra?

Vi har ett affiliateprogram där du kan registrera dig som affiliate-partner och därigenom få provision för varje köp av den kompletta kursen Närvarons Kraft med Eckhart Tolle som går att köpa efter den kostnadsfria videoserien. Här hittar du all information du behöver!