Louise Hays 21-dagars spegelarbete onlineprogram

Komplett paket!

Betala vad du kan
Vad är detta material värt för dig?
Louise Hays 21-dagars spegelarbete onlineprogram

Komplett paket!

Betala vad du kan
Vad är detta material värt för dig?

”Jag kan inte förändra andra människor. Jag låter andra vara som de är och börjar istället älska mig själv.”

Louise Hay

Hela 21-dagarsprogrammet + och ett generöst bonusprogram

Det fantastiska med detta projekt är att vi ger dig möjlighet att själv avgöra vilket pris du vill och kan betala för denna kurs. Vad är materialet värt för dig?

Vi har stoppat mycket kärlek och arbete in i detta projekt för att hedra Louise Hays livsmission.

Vi är övertygade om att denna kurs innehåller ett värdefullt budskap för alla människor. Äkta inre balans och frid startar med att vi börjar att acceptera och älska oss själva. Det handlar om att sluta hänga upp dig på det du inte kan kontrollera och istället fokusera på dig själv. Detta missar de flesta av oss i vårt dagliga liv. 

Om vi inte kontinuerligt tar hand om oss själva hur kan vi då vara våra bästa jag? Louise Hay dedikerade sitt liv åt en teknik som lär människor hur de kan nära sitt eget inre och agera mer kärleksfullt gentemot sig själv. 

Så, eftersom vi tycker att detta material är så värdefullt för alla människor så låter vi dig välja vad det är värt för dig och vad du känner att du kan betala. 

Det kompletta paketet inkluderar:

Onlinekursen ”Omfamna dig själv!”

Den kompletta 21-dagar långa onlinekursen som lär dig Louise Hays spegelarbete. På engelska med svenska undertexter. Meditationerna finns även i en svensk version. 

199€

Arbetsbok

Varje dag innehåller en arbetsbok som syftar till att hjälpa dig att integrera dina nya kunskaper ännu mer.

39€

Ljudfiler

Komplett paket med ljudfiler på engelska
Ladda ner hela kursen till din mobil eller dator och lyssna när du vill och hur du vill!

19€

Bonus – Ha tillit till livet

En kurs i 4 delar med Louise Hay där hon lär ut hur du kan påverka dina tankar med hjälp av verktyg som affirmationer och dagliga rutiner för att skapa ett liv med hälsa och välmående i fokus

95€

Gratis tillgång till Commyounity 

Du får en månads gratis tillgång till vår egen online-community där du kan möta likasinnade och diskutera kursen på Zoom-möten och i diskussionsforum

9,90€

Totalt värde

352€

Du bestämmer priset!

Vårt experiment:
Vi vill inte att det ska vara pengarna som avgör om du kan gå denna kurs eller inte. För denna kurs låter vi alla få möjligheten att avgöra värdet och vad de kan och vill betala för denna kurs. Vi är övertygade om att detta kommer att låta både de som har en liten plånbok att få ta del av kursen och samtidigt ge möjlighet för oss att täcka våra produktionskostnader genom att de som vill och kan betala lite mer också har möjlighet till detta. 

Du kan själv välja nedan vad du har möjlighet att bidra med för denna kurs. Vi har tillit till att alla som har möjlighet och intresse av att stötta vårt arbete väljer ett pris som är rimligt i förhållande till de möjligheter som varje enskild person har. 

Om experimentet utfaller som vi tror och hoppas så kommer du också att stötta oss i att producera fler liknande projekt i framtiden. Solidariska projekt där allas bidrag räknas och ger samma möjligheter till att delta.

Det tror vi på! 

Klicka på en av knapparna nedan för att välja prisnivå på din produkt:

Med denna summa bidrar du starkt till att vi kan skapa fler liknande social projekt i framtiden. 

Detta är produktens ordinariepris. Med detta bidrag stöttar du oss också för framtida projekt. 

Vårt mest rimliga alternativ! Detta pris är det specialpris som vi hade planerat att sälja kursen för i en vanlig köpprocess.

Vårt mest rimliga alternativ! Detta pris är det specialpris som vi hade planerat att sälja kursen för i en vanlig köpprocess.

En möjlighet för de som inte känner att de har råd att betala normalpris för denna produkt.

En möjlighet för de som trots att de står i finansiella svårigheter gärna vill vara med och ta del och bidra till vårt arbete. 

Till minne av Louise Hay (1926-2017) ger vi denna 21 dagar långa kurs helt gratis. 

Louise Lynn Hay (född den 8 oktober 1926 i Los Angeles; † 3 augusti 2017) var en amerikansk författare och motivationstalare inom personlig utveckling och självmedvetenhet.

Som 40-åring började hon att studera Ernest Holmes läror "Vetenskapen om sinnet". Hon gav senare själv kurser på detta tema men det var först när hon själv blev diagnostiserad med livmoderhalscancer som hennes karriär som författare verkligen tog fart.

Louise Hays sjukdom motiverade henne till att göra en andlig detox och enligt henne själv så var detta ett väldigt viktigt steg i hennes liv. Utöver sina böcker så har Louise Hay gett ut flera CD-skivor och videor. Och en del av hennes verk har getts ut på hela 29 olika språk. År 2004 motsvarade hennes utgivna verk inte mindre än 50 miljoner kopior som florerade på världsmarknaden.

En av Louise Hays konklusioner i hennes böcker är att positiva tankar leder till ett positivt liv och negativa tankar till ett negativt eller problematiskt liv. Ett annat huvudbudskap i hennes lära är förlåtelse, som enligt Louise Hay är en grundläggande ingrediens i ett lyckligt liv.