Louise Hays 21-dagars spegelarbete onlineprogram

Komplett paket!

Betala vad du kan
Vad är detta material värt för dig?
Louise Hays 21-dagars spegelarbete onlineprogram

Komplett paket!

Betala vad du vill
Vad är detta material värt för dig?

«Jag kan inte förändra andra människor. Jag låter andra vara som de är och börjar istället att älska mig själv.»

Louise Hay

Hela 21-dagarsprogrammet + och ett generöst bonusprogram

Vi har stoppat mycket kärlek och arbete in i detta projekt för att hedra Louise Hays livsmission.

Vi är övertygade om att denna kurs innehåller ett värdefullt budskap för alla människor. Äkta inre balans och frid startar med att vi börjar att acceptera och älska oss själva. Det handlar om att sluta hänga upp dig på det du inte kan kontrollera och istället fokusera på dig själv. Detta missar de flesta av oss i vårt dagliga liv. 

Om vi inte kontinuerligt tar hand om oss själva hur kan vi då vara våra bästa jag? Louise Hay dedikerade sitt liv åt en teknik som lär människor hur de kan nära sitt eget inre och agera mer kärleksfullt gentemot sig själv. 

Det kompletta paketet inkluderar:

Onlinekursen ”Omfamna dig själv!”

Den kompletta 21-dagar långa onlinekursen som lär dig Louise Hays spegelarbete. På engelska med svenska undertexter. Meditationerna finns även i en svensk version. 

199€

Arbetsbok

Varje dag innehåller en arbetsbok som syftar till att hjälpa dig att befästa dina nya kunskaper än mer.

39€

Ljudfiler

Komplett paket med ljudfiler på engelska
Ladda ner hela kursen till din mobil eller dator och lyssna när du vill och hur du vill!

19€

Bonus – Ha tillit till livet

En kurs i 4 delar med Louise Hay där hon lär ut hur du kan påverka dina tankar med hjälp av verktyg som affirmationer och dagliga rutiner för att skapa ett liv med hälsa och välmående i fokus

95€

Totalt värde

352 €

Our regular price:

299 €

Du avgör priset!

Vårt experiment:
Vi vill inte att det ska vara pengarna som avgör om du kan gå denna kurs eller inte. Därför vill vi prova på ett helt nytt betalningssätt för denna kurs. Vi låter alla få möjligheten att avgöra värdet och vad de kan och vill betala för denna kurs. Vi är övertygade om att denna frivillighet kommer att låta både dem som har en liten plånbok att få ta del av kursen och samtidigt ge möjlighet för oss att täcka våra produktionskostnader genom att de som vill och kan betala lite mer också har möjlighet till detta. 

Du kan själv välja nedan vad du har möjlighet att bidra med för denna kurs. Vi har tillit till att alla som har möjlighet och intresse av att stötta vårt arbete väljer ett pris som är rimligt i förhållande till de möjligheter som varje enskild person har. 

Om experimentet utfaller som vi tror och hoppas så kommer du också att stötta oss i att producera fler liknande projekt i framtiden. Solidariska projekt där allas bidrag räknas och ger samma möjligheter till att delta.

Det tror vi på! 

Två kurser i en

Utöver det kompletta 21-dagars onlineprogrammet ”Omfamna dig själv” får du även med en minikurs i fyra delar. Kursen ”Ha tillit till livet” ger dig många värdefulla perspektiv och praktiska färdigheter com kan hjälpa dig att återerövra din självkänsla och din egen väg i livet. 

För den lilla plånboken:
Betala i enkla rater

Få kursen direkt och betala efterhand

Det ska inte handla om pengarna!

Det är mycket viktigt för oss att våra kurser når så många människor som möjligt. Inte bara människor som har råd att lägga ut pengarna utan också de som verkligen vill och behöver kursen men trots det har svårt att avvara de summor som kursen kostar.

Om du befinner dig i en sådan situation så är du välkommen att skicka en ansökan på denna länk. Vi vill gärna göra vårt bästa för gå dig till mötes där du befinner dig. 

Till minne av Louise Hay (1926-2017) ger vi denna 21 dagar långa kurs helt gratis. 

Louise Lynn Hay (född den 8 oktober 1926 i Los Angeles; † 3 augusti 2017) var en amerikansk författare och motivationstalare inom personlig utveckling och självmedvetenhet.

Som 40-åring började hon att studera Ernest Holmes läror "Vetenskapen om sinnet". Hon gav senare själv kurser på detta tema men det var först när hon själv blev diagnostiserad med livmoderhalscancer som hennes karriär som författare verkligen tog fart.

Louise Hays sjukdom motiverade henne till att göra en andlig detox och enligt henne själv så var detta ett väldigt viktigt steg i hennes liv. Utöver sina böcker så har Louise Hay gett ut flera CD-skivor och videor. Och en del av hennes verk har getts ut på hela 29 olika språk. År 2004 motsvarade hennes utgivna verk inte mindre än 50 miljoner kopior som florerade på världsmarknaden.

En av Louise Hays konklusioner i hennes böcker är att positiva tankar leder till ett positivt liv och negativa tankar till ett negativt eller problematiskt liv. Ett annat huvudbudskap i hennes lära är förlåtelse, som enligt Louise Hay är en grundläggande ingrediens i ett lyckligt liv.