Bli en del av vår Commyounity!

Commyounity är en helt ny mötesplats för dig som vill träffa likasinnande själar inom denna spännande värld av andlighet och personlig utveckling - bli medlem idag!

Commyounity är en del av Younity Sweden och riktar sig till dig som har gått en eller flera kurser hos oss på Younity och vill möta andra på en liknande resa, genom spännande diskussioner i vårt online-forum och våra veckovisa online-möten.

Vi samlas varje vecka för att ta del av spännande gästföreläsare, healingsessioner, meditationer och för att möta varandra i mindre grupper.

Genom forumet har du möjlighet att hitta andra ljusbärare och nyfikna själar i ditt närområde för att ses i verkligheten och skapa nätverk av människor som är hängivna detta viktiga arbete av självläkning och personlig utveckling.

Världen behöver dig, men du behöver inte göra det ensam.

Vi finns här och vi väntar på dig.

Bli medlem nu och betala månadsvis

Under en begränsad tid kan du nu bli medlem i Commyounity för endast 9,90 euro i månaden!

Ingen bindningstid, utan du betalar för kommande månad och kan avsluta ditt medlemskap när du vill.

Bli medlem för ett helt år och spara

Just nu har du möjlighet att bli medlem i Commyounity i 12 månader men bara betala för 10 månader!

För endast 99 euro får du ett års tillgång till mötesplatsen och alla dess förmåner!

Bli medlem i vår fantastiska Commyounity nu!

Allt detta får du om du blir medlem idag:

Tillgång till vårt diskussionsforum där du kan prata med likasinnade om frågor som andlighet, personlig utveckling och framtidsvisioner, samt diskutera kurserna du går!

Spännande gruppmöten på Zoom varje vecka med bland annat gästföreläsare, healingsessioner, diskussioner i mindre grupper och intressanta teman. En plats för att möta likasinnade och att umgås tillsammans med andra själar på en liknande resa!

Tillgång till kursmöten under pågående kurser. Där ses vi och diskuterar den aktuella kursen och hjälps åt att hålla motivationen samt stötta varandra under kursens gång!

Möjlighet till verkliga möten med likasinnade i ditt närområde! Genom forumet kan du hitta andra Commyounitymedlemmar nära dig för att mötas upp och skapa nätverk av vakna, hängivna människor som vill göra världen till en bättre plats!

Rabatt på kurser hos younity Sweden!

Vanliga frågor

Varför ska jag gå med i Commyounity?

För att du har en längtan efter en gemenskap. Något större än dig själv och en känsla av att du vill bidra till att göra Sverige, och världen, till en bättre plats. Du vill kunna prata om frågor som andlighet och den inre världen utan dömande och ifrågasättande. Du vill hitta hem. ❤️

Vad kostar det att vara med i Commyounity?

Om du köper kursen Omfamna dig själv! får du gratis tillgång till Commyounity i en hel månad.

Priset är sedan 9,90 euro/månad eller om du väljer att köpa ett helårsmedlemskap kostar det endast 99 euro för ett helt år.

Hur ofta har vi gruppmöten?

Varje tisdag kväll ses vi på Zoom och träffar andra medlemmar, och utöver det har vi specifika kursmöten och temamöten som du kan välja att vara med på. 

Vad händer om jag inte längre vill vara med?

Om du går med i Commyounity nu och betalar månadsvis men ångrar dig eller får en förändrad livssituation som gör att du inte längre kan vara med så skickar du ett mail till oss på sweden@younity.one så avslutar vi ditt medlemskap direkt. Du betalar i förskott, så du betalar för den månaden som du kontaktar oss och sedan upphör delbetalningarna.

Om du har blivit årsmedlem och köpt ett helt år för 99 euro har du 30 dagars återbetalningsrätt från köptillfället.